מה עושים בדייט ראשון כדי להתקדם מפגישה לזוגיות
הטעויות, הטיפים, ההכנות - מה עושים בדייט ראשון כדי שנצליח להגיע לזוגיות טובה ומאושרת
מה עושים בדייט ראשון כדי שיצליח לנו.
לדייט ראשון יש משמעות גדולה. זה יכול להיות המפגש האחד שיוביל אותנו לזוגיות של חיינו. למערכת יחסים טוב ובריאה, לאהבה שתלווה אותנו שנים ארוכות.
בתור מאמנת לזוגיות שעוסקת בין היתר בתהליכי מציאת זוגיות, אני הכי מתרגשת עבור מתאמנים שלי שמצליחים להשיג זוגיות טובה ומאושרת, שמתממשת לחתונה שבכל פעם מחדש אני נרגשת להיות חלק ממנה. חשוב לזכור- זה תמיד מתחיל בדייט ראשון.
אני רואה את הדייט הראשון בתור חלון לדבר הגדול הזה שאנו מאחלים לעצמנו. אז רגע לפני הזוגיות הנכספת, ננסה לעזור לעצמנו בדרך לשם, נלמד ונבין מה עושים בדייט ראשון. בהצלחה!
על מנת ללמוד מה עושים בדייט ראשון ולהצליח להשיג זוגיות טובה, חשוב לפעול לפי הכללים של זוגיות מעשית שיתנו לכם את המענה השלם לזוגיות מקדמת וטובה.
מה לעשות בדייט ראשון כדי לזמן זוגיות מוצלחת
מה לעשות בדייט ראשון, זו שאלה שרבים שיוצאים לדייטים שואלים את עצמם. אנחנו שואלים זאת כי אנחנו רוצים שהדייט יהיה מוצלח, ואולי לאחריו כבר לא נצטרך לצאת לדייטים נוספים, כי כבר תהיה לנו זוגיות מוצלחת ומשמחת.
אז עדיין כאנשים פנויים אנחנו שואלים את עצמנו לא מעט שאלות לגבי מה עושים בדייט ראשון – איך לתכנן את הדייט, איך להתכונן לדייט, איך לגשת לדייט, איך להיראות, איך להתנהג, איך להיות.
דייטים זה אישיו. ובפרט אם מדובר בדייט ראשון. לא משנה אם אנחנו רווקים או גרושים, תקופת הדייטים והחיפוש אחר זוגיות יכולים להיות עבורנו סיוט או חוויה נעימה. אבל הכל עניין של השקפה.
זאת בחירה שלנו איך נסתכל על התקופה הזאת. נקודת המבט תעזור לנו איך להתנהג, מה לעשות בדייט ראשון ובכלל בדייטים הבאים.
אפשר לחשוב כך: “איזה עונש זה לצאת לדייטים!”, “כולם הזויים ואין מצב שאני מוצאת אחד נורמלי”, “כולן שרוטות ואי אפשר לפתח קשר עם אף אחת”.
לעומת זאת אפשר לעשות סוויץ’ בראש, להפוך את הלימון ללימונדה, ולחשוב חיובי: “איזה כיף לצאת לדייט ראשון!”, “המבחר עצום ומכל המבחר הזה אני אמצא את האחד והיחיד עבורי”, “זוהי הדרך שתוביל אותי לזוגיות מאושרת עם בת זוג שמתאימה לי”.
מה לעשות בדייט ראשון? אנחנו רוצים להפוך את התקופה הזאת לנעימה וטובה, ולהאמין שנצא לדייט מוצלח שממנו נכיר את החצי השני שלנו.
מה עושים בדייט ראשון? החשיבה החיובית והטובה תוביל אותנו למחוזות מדהימים ולהצלחה. כי יש משהו בחשיבה כזאת שהוא סוחף, ממגנט, מזָמן טובות, והוא גם יעזור לנו להגיע לפגישה באנרגיה טובה.
אז להגיע פתוחים ושמחים לדייט הוא אחד הדברים הראשונים שיענו על השאלה מה לעשות בדייט ראשון.
מה עושים בדייט ראשון – קצת עבודה על המיינדסט
אז הבנו שבתור אנשים שמחפשים זוגיות השאלה מה עושים בדייט ראשון מעסיקה אותנו לא מעט, כי אנחנו רוצים שהדייט יצליח.
אנחנו חוששים מטעויות ורוצים ללמוד מהן מה לא עושים וגם מה עושים בדייט ראשון. רגע לפני שאנחנו בכלל מתחילים לדאוג מה לא לעשות. יש משהו אחד חשוב לעשות וזה לעבוד על המיינדסט שלנו. אנחנו צריכים לבוא בגישה טובה וחיובית עם אמונה טובה בעצמנו, במי שמולנו ובמה שיקרה.
רגע לפני עוד דייט ראשון, או שני, או עשירי, נלמד לעבוד על אופן החשיבה שלנו. זה יעזור לנו להגיע לפגישות כשאנחנו מוכנים יותר, בשלים, שלמים ושלווים. ומכאן נגדיל את הסיכוי שיצליח לנו.
אז מה עושים בדייט ראשון, איך עוברים את תקופת הדייטים ונשארים בחיים ואפילו נהנים מזה?
הנה שלוש המלצות חשובות לפני שיוצאים למסע הדייטים, למצוא את בן או בת הזוג:
גמישות – נלמד לא לקחת ללב ולא להיות קשים עם עצמנו. בדייט עלולים להיות רגעים לא נעימים, עם תחושות שיעוררו אי נוחות אצלנו. זה יכול להיות משהו שנחוש כלפי הצד השני, או משהו שנרגיש ממנו שהוא חושב עלינו. מומלץ שלא נכנס ללופ של מחשבות שילחיץ אותנו. אם עולה מחשבה מלחיצה ננסה להעביר אותה הלאה וליהנות מהדייט.
אנחנו לא מרכז העולם – כששואלים את עצמנו מה עושים בדייט ראשון, נזכור שלא הכול קשור אלינו. זאת עובדה שאולי מפתיעה, אבל היא משחררת אותנו ברגע שאנחנו מקבלים אותה. ככה נצליח להגיע לדייט כשאנחנו יותר משוחררים. ככה נדע לפרש סיטואציות בצורה יותר מציאותית ומקדמת. נבין שמה שקורה לא בהכרח קשור אלינו או למשהו שעשינו. למשל אם הפרטנר בדייט נראה מוטרד, זה לא בהכרח כי לא מצאנו חן בעיניו, יכולות להיות לכך סיבות שונות, אולי בדיוק היה לו יום קשה בעבודה למשל.
לא לביקורת – נלמד לא לבקר את עצמנו. אנחנו נוטים תמיד לבדוק דבר ראשון מה לא בסדר אצלנו, מה לא עשינו נכון, איפה טעינו, למה פישלנו. אז זהו, שלא. לפעמים זה באמת הצד השני ולא אנחנו. זה מיותר להאשים את עצמנו ולחפש במה טעינו. כולנו חכמים בדיעבד, אז לא נכון שנלקה את עצמנו. מיותר! לבקר את עצמנו זה מזיק ומנמיך וזה משהו שלא נכון לעשות בדייט ראשון, ובכלל. מה עושים בדייט ראשון? פשוט נהנים ומתרגלים להיות סלחניים לעצמנו.
העבודה על המיינדסט חשובה כי היא מלמדת אותנו להתמודד גם עם סיטואציות שהן לא הכי נעימות בדייט, וזו תשובה חשובה לשאלה מה עושים בדייט ראשון. גם אם עברנו דייט כושל, הבשורה הטובה היא שמדייט לא מוצלח נוכל ללמוד לא פחות מאשר מדייט מוצלח. נדע מה מתאים לנו ומה לא. ובעיקר כאמור נגיע משוחררים ושלווים, יהיה מה שיהיה.
אחרי ששאלנו את עצמנו מה עושים בדייט ראשון והצלחנו בזכות השחרור שלנו וחיבור למיינדסט חיובי, מכאן נפתחה הדרך שלנו להצליח ולהמשיך בשמחה לדייט הבא.
דייט ראשון - הטעויות שכולנו עושים
יש לא מעט טעויות שאנחנו עושים כאשר מתקיים דייט ראשון. הטעויות שכולנו עושים הן די נפוצות ואפשר לסכם אותן בכמה נקודות. למידת הטעויות תעזור לנו להבין מה עושים בדייט ראשון.
אז הנה הן כאן, 10 טעויות שאם נימנע מהן בדייטים הראשונים, זה יעזור לנו להבין מה כן עושים בדייט הראשון ונצליח להפוך את הדייט לדייט מוצלח, עם אופציה לזוגיות מאושרת.
- לא נוגעים בנייד בזמן הדייט – זה גורם לתחושת זלזול, חוסר כבוד וחוסר תשומת לב, כל אחד מאיתנו רוצה להרגיש חשוב ולא שאנחנו עוד מישהו שמעבירים ימינה באפליקציה. ניפרד לשעה וחצי מהנייד ונהיה נוכחים בדייט.
- מדברים בנימוס לסביבה ובמיוחד לנותני שירות (מלצרים, ברמנים, המוכר ב-yellow). כאשר אנחנו מדברים בזלזול, מי שאיתנו מקבל עלינו רושם רע, ועם הרושם הזה הוא ממשיך את הדייט. אז חשוב שנהיה אדיבים ונחמדים (ולא רק בדייט… אלא באופן כללי). להיות מנומסים ונעימים זה אחד הדברים הראשונים לעשות כשאנחנו תוהים מה עושים בדייט ראשון.
- בלי נושאים בעייתיים – לא מדברים על פוליטיקה, עבודה, מחלות ואקסים. פוליטיקה מלבה יצרים, משקפת פערים ועלולה להוציא מאיתנו צדדים לא מחמיאים. שיח על עבודה הוא מעייף ומייצר תחושה של חוסר הבנה, כי הצד השני לא בהכרח מבין על מה מדברים. שיח על אקסים מייצר השוואות לרעה ואי נוחות בצד השני. ולגבי מחלות – בשלב כל כך מוקדם של היכרות זה לא עניינו של אף אחד מה קורה בתיק הרפואי שלכם… יש לא מעט שמדברים על פוליטיקה או אקסים כאשר הם מקיימים דייט ראשון. הטעויות שכולנו עושים חוזרות על עצמן מדייט לדייט, ולכן התוצאות של כל הדייטים שלנו זהות.
- שפת גוף משוחררת – נימנע משפת גוף שמשדרת סגירות, כמו ידיים משולבות, השפלת מבט, ידיים מתחת לשולחן, ישיבה מכווצת. חשוב שנהיה ונרגיש נינוחים ונשדר פתיחות.
- להגיע בזמן – לא מאחרים לדייטים ראשונים. איחור מייצר תחושת זלזול וחוסר כבוד ובעיקר, זה לא סקסי. נשחרר את המושג איחור אופנתי. איחור = גניבת זמן. זה לא מכבד ולא מנומס.
6. לגלות עניין – לעיתים מרוב התרגשות אנחנו לא מפסיקים לדבר על עצמנו והצד השני מרגיש שלא מתעניינים בו. חשוב להתעניין גם בצד השני, לשאול שאלות, ולהראות אכפתיות. זה אחד הדברים החשובים לעשות כשאנחנו שואלים את עצמנו מה עושים בדייט ראשון.
- לא מפלרטטים – לא נשתמש במיניות. נגיע במטרה להכיר את האדם שעומד מולנו. לא נשתמש בפלירטוט כדי למצוא חן או לייצר עניין. זה ייצר עניין במין ולא בנו כאישה/ גבר. לפעמים אנחנו מרגישים טוב ונוח עם הפרטנר מהרגע הראשון וזה עלול להוביל לפלירטוט במהלך דייט ראשון. הטעויות שכולנו עושים בתחום הפלירטוט הן לא ייחודיות לנו, הן נפוצות בכל העולם. וחשוב ללמוד איך לדלג מעליהן.
- שותים במידה – לא נשתה בכמות שגורמת לשיכרון ולא נאבד את הראש. גם אם יש זרימה מדהימה, חשוב להישאר בשליטה עצמית בדייטים הראשונים ולהצליח לנהל את הדברים. מה עושים בדייט ראשון? גם אם מאוד מתחשק לשתות הרבה אלכוהול ויש זרימה מדהימה, עדיין מתאפקים!
- תשלום בדייט הראשון – לא נתעכב על זה יותר מדי. מה שחשוב זה שסוגיית התשלום לא תהפוך לויכוח ותחושת אי נוחות. יש נשים שחושבות שזה ג’נטלמני שהגבר ישלם. יש נשים שמתעקשות לשלם חצי חצי. פשוט להגיע למסקנה מהירה משותפת, ולהקליל את הסיטואציה. אם אתם שואלים מה נכון מבחינת זוגיות מעשית? הגבר משלם על הדייטים הראשונים! זה חלק מתהליך החיזור.
- לחכות עם הסקס – נמנעים מסקס לפחות עד דייט חמישי (עדיף שביעי). זה לא עניין של התחסדות, זה עניין של ביולוגיה. מחקרים מראים שלאחר סקס בדייטים הראשונים עלולה לרדת מידת העניין, בעיקר אצל הגבר, וזה קשור לירידה בהורמון הטסטוסטרון לאחר קיום הסקס. אם לא נוצר עדיין חיבור רגשי, סביר שלאחר הסקס תהיה תחושה של חוסר עניין, ולכן יש לחכות שיהיה חיבור רגשי לפני הסקס. הרבה פעמים שואלים מה עושים בדייט ראשון ומה לא עושים. יש אמנם חוקים שעוזרים, אך תמיד יהיו יוצאים מן הכלל, ועדיין אם להסתמך על רוב מקרי הדייטים בעולם, זה אחד הדברים שמאוד מומלץ שלא לעשות כאשר רוצים שהקשר ימשיך.
נזכור – מדייט לדייט אנחנו לומדים. אז גם אם היה דייט שהכיל את כל הטעויות, הדייט הבא יהיה טוב יותר.
אנחנו עוד נלמד מה עושים בדייט ראשון. לא להתרגש אם לא הכול הצליח אחרי דייט ראשון. הטעויות שכולנו עושים מלמדות אותנו איך לנהוג להבא.
אחרי שלמדנו לחמוק מטעויות, זה הזמן ללמוד טיפים לדייט ראשון
נביא מבחר טיפים לדייט ראשון או בכלל להיכרויות. מהטעויות לומדים כיצד נכון להתנהג, מה עושים בדייט ראשון, ואיך אפשר לעבור אותו באופן נעים ומוצלח. ריכזתי לכם את הטיפים:
- אנרגיה
חשוב להגיע לפגישה עם מרץ ואנרגיה. במידה ואתם עייפים, מומלץ לנוח קודם. חשוב לבוא לדייט קלילים ונינוחים. להיות בכאן ועכשיו, בחוויה. לעורר חשק בצד השני לראות אותנו שוב. מחקרים מראים שהתלהבות, שמחה וחיוך מגדילים את סיכוי ההצלחה בדייט.
- לא לבוא בתור “נבחנים במבחן”
נגיע עם מחשבה של ביטחון בעצמנו: “ברור שהוא רוצה אותי, עכשיו אני בודקת אם אני רוצה אותו”, “היא רוצה אותי. אני עכשיו אכיר אותה ואחליט גם”. טיפים לדייט ראשון מדברים באותנטיות ופתיחות, משדרים ביטחון בעצמנו ונזכור שלא ליפול לפלירטוט מתוך פחד מדחייה.
- על מה כן מדברים?
מה עושים בדייט ראשון? בעיקר מדברים, מכירים, מתעניינים. מומלץ להכין “שליף” נושאי שיחה כדי למנוע פלרטטנות. יש לנו נטייה לפלרטט כשאין לנו מה להגיד. דברו על מזג אוויר, הצגה, סרט, טיול או ספר אחרון. לדבר! לא לפלרטט! על הדרך אפשר לתת לצד השני מחמאה. המטרה לייצר חיבור ביניכם ולמצוא נושאי שיחה משותפים שיגרמו לכם להרגיש שאתם דומים.
- תמיד להסתכל על חצי הכוס המלאה
אפרופו חצי כוס… לא כוס יין. קפה. ולעניין הפגישה, המשימה היא למצוא את הדברים שמוצאים חן בעינינו בפרטנר שיושב מולנו. לאורך הפגישה אנו מתמקדים ב”יש” ולא ב”אין”. לא הוא נמוך, שעיר ויש לו קול מצפצף. לא היא קולנית, מוזרה, ועם שיער לא מסודר. אלה לא שלושה דברים חיוביים. ניתן לעצמנו משימה למצוא לפחות 3 דברים חיוביים בפרטנר שמולנו. מצאנו 3 דברים שמצאו חן בעינינו? מעולה. יש עם מה להתחיל. ברשימת טיפים לדייט ראשון זה אחד המוצלחים.
- אף מילה על:
- “לשעברים” אקסים
- פרטנרים אינטימיים
- חתונה ומחויבויות מלחיצות
- עניינים רפואיים שלנו
- יש גבול
אנחנו נחליט מהם הגבולות שלנו ואיך אנחנו בוחרים להגיב לכל מצב. נבדוק על הצד השני – איך הוא מדבר אלינו? האם הוא מכבד את גבולותינו? אולי הצד השני לא יודע מה עושים בדייט ראשון ולא מתנהג כיאות, ואולי זה דווקא טוב בשבילנו לגלות את פרצופו האמיתי.
- לא אצלי. לא אצלך.
זה מה שזה. לא נפגשים בבית! אנחנו לא באים לבן או לבת הזוג הפוטנציאליים לבית. עד דייט חמישי. גם אם יש גשם וגם אם הם ממש משכנעים שכלום לא יקרה…
- מתי מנהלים מגעים?
לשכוח ממגע לפחות עד פגישה שני ועדיף שלישי. למה? כי אנחנו רוצים להכיר. מגע משבש את תדר ההיכרות ותשומת הלב עוברת למקום אחד. סקס? לא לפני דייט חמישי. למי שזה נשמע מיושן ומתחסד ולא קשור לשאלה מה עושים בדייט ראשון – אך הנושא נבדק על מיליוני זוגות בעולם ומי שעובד לפי החוקים, מצליח להיות בזוגיות מאושרת.
- המשך יבוא?
אם הפגישה לא זורמת זה עדיין לא אומר ש”זה לא זה”. לוותר ולהמשיך הלאה זה האוטומט המוכר והידוע. מוקדם מידי לקבל החלטה במהלך הפגישה הראשונה או בסופה. השאיפה: פגישה שנייה ושלישית. טיפים לדייט ראשון מדברים על כך שצריך לתת הזדמנות נוספת. כאשר מדברים על מה עושים בדייט ראשון, מדברים על לתת צ’אנס ולא לפסול מהר מידי.
- מי מתקשר למי?
יש משהו שחשוב לדעת. הצד שמתקשר ראשון הוא הצד שהופך לאקטיבי. אז נשים לב לזה בעתיד, ונדאג לתת לצד השני ליזום כדי שלא נהיה מתוסכלות על כך ש”רק אני יוזמת”. ככל שהגבר יזום יותר ויהיה אקטיבי יותר, את תרגישי מחוזרת והוא ירגיש שייכות, אל תפחדו לתת לגבר ליזום ואל תקחו את התפקיד הזה ממנו.
- ומה אם לא בא לנו?
אז לא. נמשיך הלאה. אבל לא להפסיק לצאת לדייטים. דבר אחד אני מבטיחה, שאם נשב בבית, סביר שזוגיות לא נמצא. אז מה עושים בדייט ראשון? פשוט מקיימים אותו. כל עוד לא מגיע “הקשר הנכון” סימן שאנחנו צריכים לדייק את עצמנו ועדיין להמשיך לעשות ולהיות בתנועה. וזכרו מזל = מקום + זמן + לעשות.
- אמת או חובה?
חובה עלינו להיות פנויים לחלוטין במחשבה. לפעמים קשרים אינטימיים שמתקיימים בתקופת הדייטים (כמו יזיז/סטוץ), או אקס מיתולוגי שנזכר שהוא מתגעגע, עלולים לחבל לנו במטרה למציאת זוגיות אמיתית. כשאנחנו מגיעים לדייט עלינו להיות פנויים למערכת יחסים בתודעה, בגוף ובנפש.
הטיפים הללו עוזרים לנו למקד מה עושים בדייט ראשון, מבטיחה שתראו הצלחה ככל שתמשיכו לעשות וליישם עוד ועוד טיפים לדייט ראשון.
רעיונות לדייט ראשון, היכן לקיים את הדייט
רעיונות לדייט ראשון – אחת השאלות החשובות הנוגעת לדייט היא לאן לצאת, כי רגע לפני שנפגשים או חושבים מה עושים בדייט ראשון, אנחנו בכלל צריכים לתכנן את מסגרת הדייט.
במקרה של דייט ראשון מטרתו להכיר את הצד השני ולכן דרושה לנו אווירה כמה שיותר נעימה ומאפשרת שיחה להיכרות טובה.
בחיפוש אחר רעיונות לדייט ראשון יש מבחר אפשרויות היכן לקיים את הדייט. נמנה אותן כאן, אך חשוב שכל אחד יחשוב מה הכי מתאים לו ולצד השני.
לכל מקום יתרונות וחסרונות וחשוב להיפגש במקום שמתאים לשני הצדדים.
מה עושים בדייט ראשון, לאן הולכים? רעיונות לדייט ראשון מקומות אפשריים:
- בית קפה – מהמקומות הפופולריים לדייט ראשון. לרוב מדובר במקום נעים ושקט שמאפשר שיחה נינוחה כמו שצריך, עם ארוחה קלילה, או רק שתיה קלה/חמה (בדייט ראשון מומלץ רק לשתות ואם מזמינים לאכול, שיהיה קליל).
- מסעדה – מקום שגם בו יושבים בנינוחות, אם כי קיום דייט יחד עם ארוחה כבדה יותר ומחייבת עשוי להיות בעייתי. בדייט ראשון נראה שיותר קל ונוח לדבר באווירה של ארוחה קלילה ולא במסגרת מחייבת כמו מסעדה.
- סרט – זה נחמד לחלוק יחד חוויה משותפת של ישיבה בקולנוע, אבל זה לא מאפשר לדבר ולהכיר את הצד השני וגם לא שהוא יכיר אותנו, ולכן סרט לא מומלץ לפני דייט שלישי. מה עושים בדייט ראשון, מדברים ומכירים ובסרט זה פחות מתאפשר.
- מסיבה/הופעה – מקום רועש בפול ווליום לא מאפשר לקיים שיחה כמו שצריך. וכאמור מומלץ להכיר את הצד השני לפני שמתקדמים למגעים פיזיים שבדרך כלל מתקיימים בהופעות ומסיבות.
- בר – קיום דייט בבר יכול לגרור הזמנה של הרבה אלכוהול והשתכרות. במצב כזה לא נהיה בפוקוס ובשליטה בדייט להיכרות מוצלחת. אפשר להיפגש בבר, רק מראש להגביל את השתיה ועדיין יש רעיונות לדייט ראשון שהם טובים יותר.
- פיקניק – זה מאוד רומנטי ויכול לשמש כאווירה מוצלחת ורעיון מה עושים בדייט ראשון, אם כי לא תמיד נוח לשבת על מחצלת או שמיכה, וזה יכול לפגום בהנאה ובתחושת השחרור בדייט. אם שני הצדדים בעניין זה אפשרי, ואפשר גם לשמור את זה לשלבים מאוחרים יותר, כשהזוגיות ממשיכה ומתפתחת ויש מקום ליותר רומנטיקה.
- טיול רגלי – זו פעילות נחמדה אבל עלולה להוביל להסחות, ובדייט רצוי שהפוקוס יהיה על שיחה נעימה והיכרות עם הצד השני, טיול זה דייט מעולה להמשך.
- בית שלך/שלו – לא! לא! לא! גם אם יש סגר בחוץ.
סקרנו כאן כמה רעיונות לדייט ראשון, היכן לקיים אותו והיכן מומלץ פחות. כשיוצאים לדייט ראשון חשוב להסכים על מקום שיתאים לשני הצדדים ויהיה מקובל על שניהם. אם החלטנו על בית קפה, שזו אפשרות מועדפת בדרך כלל על זוגות ובצדק, או על כל מקום אחר, חשוב לדעת שאת הדייט הראשון עושים באיזור של האישה ועדיף גם את השני.
כאשר מתלבטים יחד מה עושים בדייט ראשון, קביעת מיקום בית הקפה בו תיערך הפגישה תיעשה ע”י האישה ובחירת בית הקפה עצמו יכול להעשות ע”י כל אחד מהצדדים. גם אם הגבר אומר שאין לו רעיונות לדייט ראשון, מומלץ לאתגר אותו ולבקש שיפתיע.
רגע לפני סיום, נזכור שכדי להגיע לדייט ראשון צריך לייצר מצב שתהיה לנו הזדמנות לפגוש בן זוג פוטנציאלי לחיים. נשתדל לא לשלול אפשרויות להכיר ולהתקדם לשלב שבו אפשר לממש את אחד מתוך רעיונות לדייט ראשון שסקרנו כאן.
איפה נפגוש אותו? זה יכול להיות בכל מקום, באפליקציות היכרויות, רשתות חברתיות, עבודה, חדר כושר, הליכה ברחוב, יציאות עם חברים, בקשה מחברים ומכרים שיכירו לנו, חשוב להגיד לעולם שאנחנו פנויים וזמינים לקשר, ושנשמח על כל חיבור והיכרות. משם כבר נלמד ונוכל ליישם את מה עושים בדייט ראשון.
נצלו את כל המשאבים העומדים לרשותכם. אין לדעת מאיפה ההיכרות תגיע, עליכם להיות פתוחים לכל אפשרות, לזמן ולהאמין שהדייט הבא הוא הדייט שיוביל לזוגיות.
זה חשוב לדעת כדי להצליח, כמו שחשוב להכיר כמה שיותר רעיונות לדייט ראשון, וכמו שחשוב לדעת מה עושים בדייט ראשון.